Over TapnGo

TapnGo: The bottle with a message

TapnGoAls kraanwater-liefhebber had ik een een aantal jaar geleden behoefte aan een ‘andere manier’ van water drinken. Iets wat aantrekkelijker, hygiënischer, ‘on the go’ en minder ‘wegwerp’ zou zijn.

Ik vond dé oplossing. Namelijk: een hervulbare RVS drinkfles waar je mee gezien wilt worden en waar ons heerlijke kraanwater makkelijk uit te drinken is. Zó simpel en ook nog beter voor moeder aarde. Ik kon het dan ook niet laten om meer Nederlanders enthousiast te maken en daarvoor geschikte waterflessen op de markt te brengen. Zo is TapnGo (water tappen en gaan) ontstaan. Hiermee probeer ik het drinken van kraanwater ‘natuurlijk’ te maken. Als het drinken van kraanwater aantrekkelijker wordt, zal uiteindelijk de plastic afvalberg verkleinen. Een “must have” voor alle Nederlanders (groot én klein).

Goed bezig!

Mijke met fles_defMet een TapnGo waterfles koop je minder afval. Je hebt immers geen wegwerpflesjes meer nodig. En dat is beter voor het milieu. Maar om nóg meer aandacht te vragen voor het afvalprobleem steunt TapnGo regelmatig initiatieven als Plastic Whale, lokale (inzamel) acties, studenten events en andere ‘groene’ projecten. Ken jij dergelijke (lokale) initiatieven? Laat het mij weten. Misschien kan TapnGo een bijdrage leveren.

Net zo enthousiast als ik? Bestel één van de TapnGo flessen uit onze shop.  Je kunt de fles ook cadeau geven als originele flessenpost.

Meer weten of heb je tips? Neem dan contact met mij op.

Mijke