Kinderfles met eigen naam (groen), 350 ml

15,95

Deze kinderfles met eigen naam is ideaal voor thuis, op school en tijdens het sporten. Met leuke groene letters en dieren kun je de fles voorzien van de naam van je kind. Gratis verzending vanaf €30,-!

Formaat: 15,5 cm hoog, 350 ml.
Kinderfles: lichtgewicht RVS- ca 100 gram zonder inhoud. Gaat lang mee en 100% recyclebaar. BPA-vrij en geen coating aan de binnenkant. Geen scherpe randen.
Alfabet en dieren: inclusief een vel met voldoende letters om 1 of meerdere namen op de fles(sen) te plakken. Plak ook de dieren die blij worden van minder afval en je hebt een unieke kinderfles. De stickers zijn verwijderbaar.
Dop: de fles wordt geleverd met een kindvriendelijke pop-up dop. Extra doppen zijn los te bestellen: schroefdop (lekvrij)drinkdop (met klepje)pop-up dop. Alle doppen zijn BPA-vrij.
Te gebruiken: voor water, (dik)sap en andere koude dranken.
Schoonmaken: makkelijk schoonmaken in een sopje met afwasborstel (door de grote opening). Deze TapnGo kids fles niet in de vaatwasser doen.
Goed bezig: TapnGo steunt regelmatig initiatieven als Plastic Whale, lokale (inzamel) acties en andere ‘groene’ doelen.
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen.

SKU: 350 ml gr Categorie:

Beschrijving

Deze vrolijke 350 ml kinderfles kun je zelf beplakken met de naam van je kind. Samen met je kind zoek je de letters en dieren uit die je op je flesje wilt hebben. Zo krijgt je kind een unieke eigen fles om uit te drinken. Waar kinderen ook zijn (thuis of buitenshuis), ze hebben altijd hun eigen flesje bij de hand. Kies uit blauwe of groene stickers.

Hoe is TapnGo kinderfles ontstaan?

Als kraanwater-liefhebber had Mijke (TapnGo®) in 2010 behoefte aan een ‘andere manier’ van water drinken. Iets wat aantrekkelijker, hygiënischer, ‘on the go’ en minder ‘wegwerp’ zou zijn. Zij vond dé oplossing. Namelijk: een navulbare, duurzame RVS waterfles waar je mee gezien wilt worden. En waar ons heerlijke kraanwater makkelijk uit te drinken is. Zó simpel en ook nog beter voor het milieu.