Aanbieding!

RVS Kinderfles 350 ml

13,95 12,95

Deze drinkfles is ideaal voor kids: voor in huis, op school en tijdens het sporten. Gratis verzending vanaf €30,-!

Formaat: 15,5 cm hoog, 350 ml.
Kinderfles: lichtgewicht RVS- ca 100 gram zonder inhoud. Gaat lang mee en 100% recyclebaar. BPA-vrij en geen coating aan de binnenkant. Geen scherpe randen.
Je eigen naam op de fles? Dat kan! Voor € 14,95 ontvang je deze fles met een vel stickers (groen of blauw). Daarmee kun je de fles voorzien van de naam van je kind en dieren die blij worden van minder plastic in de natuur. Zo weet je kind altijd wat zijn of haar fles is.
Dop: de fles wordt geleverd met een kindvriendelijke pop-up dop. Extra doppen zijn los te bestellen: schroefdop (lekvrij)drinkdop (met klepje)pop-up dop. Alle doppen zijn BPA-vrij.
Te gebruiken: voor water, (dik)sap en andere koude dranken.
Schoonmaken: makkelijk schoonmaken in een sopje met afwasborstel (door de grote opening). Deze TapnGo kids fles niet in de vaatwasser doen.
Goed bezig: TapnGo steunt regelmatig initiatieven als Plastic Whale, lokale (inzamel) acties en andere ‘groene’ doelen.
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen.

SKU: 350 ml Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze vrolijke 350 ml kinderfles is ideaal voor de kleine dorst. Waar kinderen ook zijn (thuis of buitenshuis), ze hebben altijd een flesje drinken bij de hand.

Hoe is TapnGo kinderfles ontstaan?

Als kraanwater-liefhebber had Mijke (TapnGo®) in 2010 behoefte aan een ‘andere manier’ van water drinken. Iets wat aantrekkelijker, hygiënischer, ‘on the go’ en minder ‘wegwerp’ zou zijn. Zij vond dé oplossing. Namelijk: een navulbare, duurzame RVS waterfles waar je mee gezien wilt worden. En waar ons heerlijke kraanwater makkelijk uit te drinken is. Zó simpel en ook nog beter voor het milieu.