RVS waterfles 500 ml – bloemen roze

15,95

RVS waterfles 500 ml – bloemen roze
Deze vrolijke RVS waterfles 500 ml is ideaal om mee te nemen in je (hand)tas. De fles is compact, licht van gewicht, drinkt makkelijk en is een echte eyecatcher. Gratis verzending vanaf €30,-! 

Formaat: 21,5 cm hoog. Inhoud: 500 ml, goed voor zo’n 3 glazen. Geen scherpe randen.
Fles: lichtgewicht RVS – ca 120 gram zonder inhoud. Gaat lang mee en is 100% recyclebaar. BPA-vrij en geen coating aan de binnenkant.
Dop: de fles wordt geleverd met een handige drinkdop (met één beweging te openen). Extra doppen zijn los te bestellen: schroefdop (lekvrij)drinkdop (met klepje)pop-up dop.
Te gebruiken: voor water, sap en andere (koude) dranken. Door de grote opening makkelijk te vullen.
Schoonmaken: de fles kan in de vaatwasser. Wel adviseren we om de fles met de hand schoon te maken. Hij blijft dan langer mooi aan de buitenkant. Tip: door de grote opening is de fles makkelijk schoon te maken met een afwasborstel.
Goed bezig: TapnGo steunt regelmatig initiatieven als Plastic Whale, lokale (inzamel) acties en andere ‘groene’ doelen.
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen.

SKU: 500 ml roze Categorie:

Beschrijving

Deze RVS waterfles 500 ml is een vrolijk flesje om overal mee naar toe te nemen.

Hoe is TapnGo duurzame RVS waterfles 500 ml ontstaan?

Als kraanwater-liefhebber had Mijke (TapnGo®) in 2010 behoefte aan een ‘andere manier’ van water drinken. Iets wat aantrekkelijker, hygiënischer, ‘on the go’ en minder ‘wegwerp’ zou zijn. Zij vond dé oplossing. Namelijk: een navulbare, duurzame RVS waterfles waar je mee gezien wilt worden. En waar ons heerlijke kraanwater makkelijk uit te drinken is.

De RVS waterflessen van TapnGo zijn voorzien van vrolijke designs en leuke teksten. Tap n Gooooo!